Katalog asortimana

Aktualna ponuda 2020./2021.

Stolni tenis

UNUTARNJI STOL ZA STOLNI TENIS

VANJSKI STOL ZA STOLNI TENIS

REKVIZITI ZA TRENING

Stol za stolni tenis

Outdoor i Indoor stolovi za stolni tenis

Odličan za aktivno provođenje slobodnog vremena kroz cijelu godinu! Na otvorenom i u zatvorenom prostoru. Mogućnost solo igranja podizanjem jedne strane stola.

Unutarnji (Indoor) stol za ping-pong

Male težine – 67 kg, lagan za vožnju prilikom spremanja zbog dva okretna kotača. Mrežica uključena. Sigurnosna kočnica protiv pada daje sigurnost.

Outdoor stol za stolni tenis

Otporan je na vlagu i udarce. Ploča uokvirena u jaki metalni okvir L36 mm te postojane potkonstrukcije fi 25 mm. Stol posjeduje potreban certifikat EN-Norm 14468-1 za uporabu

 

Sponeta Stol za stolni tenis

Ako se pitate koji stol za stolni tenis koristiti znalci će Vam preporučiti njemačkog proizvođača Sponeta.  Preklopnan s kotačima i mrežicom integriranom na stolu idealan je za brzu upotrebu. Dimenzije stola po ITTF pravilima i EN normom: EN-14468-1 i dolazi u varijanti za unutarnju i vanjsku uporabu.

 

Ovaj ping-pong stol koriste mnoge škole, sportska društva i razni korisnici širom Hrvatske. Korisnici naših proizvoda su brojne škole, medicinske ustanove, sportski objekti i zadovoljni privatni korisnici.

Na stranici Cjenik 2020/2021 nalazi se i stol za stolni tenis cijena.

 

Ping-pong stol možete naručiti putem weba, telefonski ili e-maila a Vam šaljemo na kućnu adresu. Dostava za sve kopnene destinacije u Hrvatskoj je besplatna, a platiti možete prilikom preuzimanja dostavnoj službi (pouzećem) ili avansno.

Reketom za stolni tenis se koriste mnoge škole i klubovi u Hrvatskoj. Bolje karakteristike gume ping-pong reketa povećavaju brzinu loptice za ofenzivniju igru.
stol za stolni tenis

O nama
Adria Sport Servis tim stručnih osoba je svakodnevno uključen u školski, rekreativni i profesionalni sport. Svakodnevno u našem izboru ponuđenog se vodimo strogo načelima kineziološke struke pa je tako sve u našoj ponudi ispitano i provjeravano prije nego smo Vama ponudili. Iza niza godina postojanja kriju se bogato iskustvo i brojne reference. Upravo su zadovoljni korisnici naša najveća vrijednost i motivacija. Kako bi Vam olakšali izbor i uvid u ponudu proširili smo poslovanje i na ONLINE WEB SHOP i pozivamo Vas da nas posjetite i na web shop adresi www.lopte.net.


Kontakt

Naši ljudski potencijali stoje Vam na raspolaganju. Možete nas kontaktirati mailom na adresu info@adriasport.hr, javiti nam se na obrazac ta Skype i telefonom. Mi smo motivirani za neprestanim napretkom u svakom segmentu našeg poslovanja i rado ćemo saslušati sve Vaše prijedloge.


Pogledajte i naše ostale web lokacije : klikom na stol-za-stolni-tenis.com.hr i svedskeljestve.com.hr.

Posjetite našu društvenu mrežu Facebook, zapratite nas i dobivajte najnovije informacije o sportskoj opremi, promjenama, savjetima i akcijama.


Zahvalni smo za sve naše klijente i veselimo se uvijek i svakoj novoj suradnji!