Katalog asortimana

Aktualna ponuda 2020./2021.

Rukomet

MREŽA ZA RUKOMET /MALI NOGOMET l cm 300 x h cm 200

REKVIZITI ZA RUKOMET

MREŽA ZA RUKOMET I OSTALA OPREMA

Mreža za rukomet i ostala oprema važan su dio našeg asortimana. Svim ljubiteljima rukometa osim dobre volje, spretnosti i sposobnosti bitna je naravno i oprema. I tu Vam možemo pomoći mi sa našim rekvizitima za rukomet.


Rukometna lopta


Rukometna lopta mora biti okrugla te izrađena od kože ili umjetnog tvoriva. Površina joj ne smije biti sjajna ili skliska. Veličina lopte, odnosno njezin opseg i težina, ovisi o kategorijama natjecanja za koje se koristi.


Rukomet na pijesku


Igra je iznimno dinamična i atraktivna. Nastala je 1990. godine u Italiji. Povijest rukometa na pijesku u Hrvatskoj započinje 2002. godine. Zanimljivost je kao što i sam naziv kaže u tipu terena, odnosno da se rukomet igra na pijesku. U okviru HRS-a formirano je Povjerenstvo za rukomet na pijesku koje postaje nositelj aktivnosti rukometa na pijesku u Hrvatskoj.


Na Sajmu sporta i nautike 2003. godine rukomet na pijesku prvi se put prezentira kao nova sportska igra u Hrvatskoj. U Zagrebu su iste godine prvi puta u projekt rukometa na pijesku uključene sve dobne kategorije – odigrana su prvenstva osnovnih i srednjih škola te prvenstvo Sveučilišta. Prvi je put odigrana i Jarunska liga koja je trajala dva mjeseca uz sudjelovanje 12 muških i 9 ženskih ekipa.

Utakmica se igra na 2 seta po 10 minuta. Ako je jedna ekipa pobijedila u oba seta, pobijedila je i utakmicu. 


O nama

Adria Sport Servis tim stručnih osoba je svakodnevno uključen u školski, rekreativni i profesionalni sport. Svakodnevno u našem izboru ponuđenog se vodimo strogo načelima kineziološke struke pa je tako sve u našoj ponudi ispitano i provjeravano prije nego smo Vama ponudili. Iza niza godina postojanja kriju se bogato iskustvo i brojne reference. Upravo su zadovoljni korisnici naša najveća vrijednost i motivacija. Kako bi Vam olakšali izbor i uvid u ponudu proširili smo poslovanje i na ONLINE WEB SHOP i pozivamo Vas da nas posjetite i na web shop adresi www.lopte.net.

 

Kontakt

Naši ljudski potencijali stoje Vam na raspolaganju. Možete nas kontaktirati mailom na adresu info@adriasport.hr, javiti nam se na obrazac za Skype i telefonom. Mi smo motivirani za neprestanim napretkom u svakom segmentu našeg poslovanja i rado ćemo saslušati sve Vaše prijedloge.


Pogledajte i naše ostale web lokacije : klikom na stol-za-stolni-tenis.com.hr. i http://www.svedskeljestve.com.hr/.


Posjetite našu društvenu mrežu Facebook, zapratite nas i dobivajte najnovije informacije o sportskoj opremi, promjenama, savjetima i akcijama.


Našu punu ponudu možete pogledati klikom na Katalog asortimana ili napravite download Cjenik 2020/2021 ukoliko osim asortimana želite vidjeti i cijene mreža za rukomet i ostale ponude.


Zahvalni smo za sve naše klijente i veselimo se uvijek i svakoj novoj suradnji!

Cjenik : 2019./2020.>>

Cjenik : 2019./2020.>>