Katalog asortimana

Aktualna ponuda 2020./2021.

Rekviziti

LJESTVE ZA KOORDINACIJU I PREPONA

Ljestve za koordinaciju traženi su proizvod unutar našeg asortimana. 

 

Koordinacijske ljestve poboljšavaju Vašu izdržljivost i koordinaciju. Posebno se koriste u sportovima kao što je nogomet, hokej ali i tenis.

 

Naše ljestve za koordinaciju duge su četiri metra i pogodne su za razne vrste treninga na zatvorenom i otvorenom.

 

LJESTVE ZA KOORDINACIJU SLIKA
ljestve-za-koordinaciju

REKVIZITI ZA TRENING I KONDICIJSKU PRIPREMU

REKVIZITI ZA SPORTSKE TERENE

MJERNI INSTRUMENTI ZA INDIVIDUALNE TESTOVE

O nama
Adria Sport Servis tim stručnih osoba je svakodnevno uključen u školski, rekreativni i profesionalni sport. Svakodnevno u našem izboru ponuđenog se vodimo strogo načelima kineziološke struke pa je tako sve u našoj ponudi ispitano i provjeravano prije nego smo Vama ponudili. Iza niza godina postojanja kriju se bogato iskustvo i brojne reference. Upravo su zadovoljni korisnici naša najveća vrijednost i motivacija. Kako bi Vam olakšali izbor i uvid u ponudu proširili smo poslovanje i na ONLINE WEB SHOP i pozivamo Vas da nas posjetite i na web shop adresi www.lopte.net.

 

Kontakt

Naši ljudski potencijali stoje Vam na raspolaganju. Možete nas kontaktirati mailom na adresu info@adriasport.hr, javiti nam se na obrazac ta Skype i telefonom. Mi smo motivirani za neprestanim napretkom u svakom segmentu našeg poslovanja i rado ćemo saslušati sve Vaše prijedloge.

Pogledajte i naše ostale web lokacije : klikom na stol-za-stolni-tenis.com.hr. i svedskeljestve.com.hr.  

 

Posjetite našu društvenu mrežu Facebook, zapratite nas i dobivajte najnovije informacije o sportskoj opremi, promjenama, savjetima i akcijama.

Zahvalni smo za sve naše klijente i veselimo se uvijek i svakoj novoj suradnji!