Katalog asortimana

Aktualna ponuda 2020./2021.

Odbojka

MREŽA ZA ODBOJKU

REKVIZITI ZA ODBOJKU

ODBOJKA NA PIJESKU

NOGOMET NA PIJESKU

MREŽA ZA ODBOJKU I OSTALA OPREMA

Mreža za odbojku i ostala oprema važan su dio našeg asortimana. Svim ljubiteljima odbojke osim dobre volje, spretnosti i sposobnosti bitna je naravno i oprema. I tu Vam možemo pomoći mi sa našim rekvizitima za rukomet.

 

 

Lopta za odbojku je lopta kojom se igraju dvoranska odbojka i odbojka na pijesku. Lopte za ove sportove i pored vizualne sličnosti imaju neke različite karakteristike.
Adria Sport Servis partner je kompanije Spalding koja je napravila prvu odbojkašku loptu kao i Mikasa proizvođača lopti koje se koriste na natjecanjima u organizaciji Međunarodnog odbojkaškog udruženja, i za dvoransku i za odbojku na pijesku. 

 

 

O nama

 

Adria Sport Servis tim stručnih osoba je svakodnevno uključen u školski, rekreativni i profesionalni sport. Svakodnevno u našem izboru ponuđenog se vodimo strogo načelima kineziološke struke pa je tako sve u našoj ponudi ispitano i provjeravano prije nego smo Vama ponudili. Iza niza godina postojanja kriju se bogato iskustvo i brojne reference. Upravo su zadovoljni korisnici naša najveća vrijednost i motivacija. Kako bi Vam olakšali izbor i uvid u ponudu proširili smo poslovanje i na ONLINE WEB SHOP i pozivamo Vas da nas posjetite i na web shop adresi www.lopte.net.

 

 

Kontakt

 

Naši ljudski potencijali stoje Vam na raspolaganju. Možete nas kontaktirati mailom na adresu info@adriasport.hr, javiti nam se na obrazac za Skype i telefonom. Mi smo motivirani za neprestanim napretkom u svakom segmentu našeg poslovanja i rado ćemo saslušati sve Vaše prijedloge.

 

Posjetite našu društvenu mrežu Facebook, zapratite nas i dobivajte najnovije informacije o sportskoj opremi, promjenama, savjetima i akcijama.

 

 

Našu punu ponudu možete pogledati klikom na Katalog asortimana ili napravite download Cjenik 2020/2021 ukoliko osim asortimana želite vidjeti i cijene mreža za rukomet i ostale ponude.

 

Zahvalni smo za sve naše klijente i veselimo se uvijek i svakoj novoj suradnji!

Cjenik : 2019./2020.>>

Cjenik : 2019./2020.>>