Katalog asortimana

Aktualna ponuda 2020./2021.

Badminton

REKVIZITI ZA BADMINTON

Mreža za badminton broj 1

Mreža za badmintoni i ostala oprema važan su dio našeg asortimana. Svim ljubiteljima badmintona osim dobre volje, spretnosti i sposobnosti bitna je naravno i oprema. I tu Vam možemo pomoći mi sa našim rekvizitima za badminton.

 

Adria Sport Servis na jednom mjestu omogućava svim kineziološkim subjektima sve što im je potrebno za njihov rad. Bez obzira radi li se o nastavniku tjelesne i zdravstvene kulture, treneru, školi ili sportskom klubu možemo zadovoljiti Vaše potrebe. Našu punu ponudu možete pogledati klikom na cjenik 2020/2021.

 

U želji da Vam olakšamo posao opisujemo i badminton pravila u nastavku i potrebne rekvizite.

Mreža za badminton i ostala oprema:

Igralište za badminton mora biti označeno tako da se na sredini nalazi mreža za badminton. Teren je veličine 5,18×13,40 metara (za pojedinačnu igru) i 6,1×13,40 m (za parove). Mreža za badminton visina : badminton mreža na rubu igrališta treba biti visine 1,55 m dok je u sredini 1,524 m.
Badminton reketi su lagani, pravila propisuju dopuštene varijacije u obliku i veličini reketa. Badminton žice su tanke i više tražene, deblje su izdržljivije. Za rekreativne igrače potrebno je postaviti žicu na niže tenzije odnosno manju napetost.
Dio rekvizita za badminton unutar naše ponude su i vrhunska PVC loptica za badminton koja je izgrađena su s plutenim umetkom. U rekreativnoj igri se danas često koristi i plastična loptica, koja oblikom oponaša pernatu.

Badminton pravila

Dobivanje poena/natjecanje – Odigravanje započinje servisom. Poen je osvojen ako je loptica preskočila mrežu za badminton i pala u označeni dio protivnikovog terena. Ili ako protivnik uputi lopticu izvan označenog terena.

 

Način bodovanja u badmintonu
Službeno je prihvaćen način bodovanja kod kojeg se boduje svaka izmjena udaraca. Igra se na dva dobivena gema. Gem osvaja igrač (ili par) koji prvi dođe do 21 osvojenog poena, ali s barem dva razlike. Ukoliko je rezultat neizjednačen igra se dok jedna strana ne dođe do 30 ili ne osvoji dva poena više od druge.

Badminton se igra reketom i posebnom lopticom, i za razliku od drugih sportova s reketom ovdje se koristi pernata duguljasta loptica.

O nama
Adria Sport Servis tim stručnih osoba je svakodnevno uključen u školski, rekreativni i profesionalni sport. Svakodnevno u našem izboru ponuđenog se vodimo strogo načelima kineziološke struke pa je tako sve u našoj ponudi ispitano i provjeravano prije nego smo Vama ponudili. Iza niza godina postojanja kriju se bogato iskustvo i brojne reference. Upravo su zadovoljni korisnici naša najveća vrijednost i motivacija. Kako bi Vam olakšali izbor i uvid u ponudu proširili smo poslovanje i na ONLINE WEB SHOP i pozivamo Vas da nas posjetite i na web shop adresi www.lopte.net.


Kontakt

Naši ljudski potencijali stoje Vam na raspolaganju. Možete nas kontaktirati mailom na adresu info@adriasport.hr, javiti nam se na obrazac ta Skype i telefonom. Mi smo motivirani za neprestanim napretkom u svakom segmentu našeg poslovanja i rado ćemo saslušati sve Vaše prijedloge.


Pogledajte i naše ostale web lokacije : klikom na stol-za-stolni-tenis.com.hr i svedskeljestve.com.hr .

Posjetite našu društvenu mrežu Facebook, zapratite nas i dobivajte najnovije informacije o sportskoj opremi, promjenama, savjetima i akcijama.


Zahvalni smo za sve naše klijente i veselimo se uvijek i svakoj novoj suradnji!

Cjenik : 2019./2020.>>

Cjenik : 2019./2020.>>

mreža za badminton